Zit/sta werkplekken bieden afwisseling tussen zittend en staand werken.

Zit sta werkplekken worden steeds meer toegepast, dit is goed voor de werknemers en hun werkhouding! Een Elektrisch Zit/Sta Bureau is een werkplek die zich aanpast aan uw behoeftes, zodat u zich niet aan uw werkplek hoeft aan te passen. Afwisseling tussen zittend en staand werken.

Onderzoek toont aan dat langdurig zitten, zonder periode van staande afwisseling een negatief effect heeft op de zittende werker. Zo moet er een goede balans gevonden worden tussen zittend en staand werken. De voordelen van een zit/sta werkplek is dat gebruiker meer beweegt en dus ook afwisselende bewegingen maakt.

Zit / sta bureaus passen helemaal binnen het nieuwe werken concept. Zit sta bureaus kunnen standaard tot een hoogte van wel 130cm! Zit/sta werkplekken zijn bijna alleen maar elektrisch verkrijgbaar. Het is namelijk niet reëel om het bureau zelf tot een hoogte van 130cm te slingeren.

Na langer gebruik zullen met zekerheid de efficiëntie en productiviteit van de werknemers vergroten. Ook zal het bedrijf op langere termijn minder ziekteverzuim ervaren.

Verschillende zit/sta bureaus

Allereerst kunt u kiezen uit een duo of enkel zit/sta bureau.
Voor enkele zit/sta bureaus kunt u klikken op de categorie : Elektrisch Zit/Sta bureau.
En voor de Zit/Sta bureau's duo kunt u kiezen voor de categorie : Elektrisch Zit/Sta bureau Duo.

         

Advies Nodig?

Vragen of advies nodig over de keuze van uw elektrisch verstelbare bureau?
Neem contact met ons op.

© 2011 - 2024 Elektrisch Verstelbaar Bureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel