Onze Merken

Wij bieden elektrische bureaus van verschillende merken aan. Naast onze eigen Huislijn komt u ook bureaus tegen van de merken Voortman en Haworth.

Huislijn : Bureaus met simpele vormgeving, vaak snel leverbaar.

Voortman Meubelen : Kwaliteitsmeubelen, nederlandse leverancier.

Haworth : Een van de grootste kantoormeubelen leverancier ter wereld, creatieve ontwerpen met een speelse uitstraling.

 

Accessoires

Bij elektrische bureaus zijn verschillende soorten accessoires die de werkwijze vergemakkelijken, zoals cpu houders en accessoires voor uw kabelmangement. Deze accessoires vindt u onder de subcategorie accessoires.

 

Bureaupanelen

Naast handige accessoires zijn er ook accessoires die de akoestiek kunnen verbeteren, voor een rustigere uitstraling zorgen en uw medewerkers privancy bieden. Het gaat dan natuurlijk over de bureaupanelen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. De een met een hogere absorptie waarde dan de ander, als u met de bureaupanelen de akoestische waarde belangrijk vindt kunt u contact met ons opnemen voor een passend advies. Kijk op de pagina akoestische bureaupanelen voor extra informatie en impressies.

Bladkleuren

Het verschilt per leverancier welke bladkleuren er mogelijk zijn. De bladkleuren staan aangegeven bij de bureaus maar mocht u opzoek zijn naar meer informatie kunt u ons altijd mailen. 

Framekleuren

Geldt hetzelfde voor als bij de bladkleuren, het is per leverancier verschillend. 

Advies Nodig?

Vragen of advies nodig over de keuze van uw elektrisch verstelbare bureau?
Neem contact met ons op.

© 2011 - 2024 Elektrisch Verstelbaar Bureau | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel